Over Van Lijsebetten

Van Lijsebetten Printing & Packaging is niet zo maar een drukkerij. Toch niet in de betekenis van onbezonnen inkt overbrengen op papier. In ons familiebedrijf gaan we enkele stappen verder. We laten je producten en boodschappen spreken, geven hen een stem op het schap en laten ze volledig tot hun recht komen in een huisstijl, brochure, magazine, …

Ja, we zijn van alle markten thuis (commercieel drukwerk, vouwdozen en labels) en doen bijna alles in huis. Voorbereiden, drukken, snijden, vouwen, verzamelen, stansen, veredelen, verpakken, handlen, opslaan, enz. Van papieren etiket tot exclusieve verpakking, van visitekaartje tot catalogus.

Wat we zelf doen, doen we beter. We beheersen het volledig proces en hebben op elk ogenblik vat op eventuele onverwachte omstandigheden. Als het moet, kunnen we makkelijk zelf en in eigen huis een tandje bijsteken. Toch zijn er altijd nog specialiteiten waarvoor we samenwerken met uitgelezen en zorgvuldig uitgekozen partners, die dezelfde normen hanteren.

Gedrevenheid en passie, het is een familietrekje, sinds 1968. Drukken zit in onze genen. Oplossingen aanreiken zit in in onze manier van denken. Geen logge structuren, meneren en madammen, maar toegankelijke en bereikbare mensen, die zoals in elk familienest, met de voornaam aangesproken worden.

“Op papier zijn we onklopbaar. In de praktijk zijn we jouw printing & packaging partner.”

We maken er met onze medewerkers een erezaak van om alles eenvoudig te houden. Ook al zit er vaak een druk bezet hoogtechnologisch machinepark, een complexe planning en een ambitieuze leveringstermijn achter. Van die interne driesterrenkeuken zal je nooit last hebben: we jongleren ervaren met alle technieken die ons Zwitsers zakmes rijk is en ‘plooien’ ons geolied naar elke wens en vraag.

Uit Zwitserland komt ook de Bobst®-precisie van onze afwerkingslijnen. Buurland Duitsland leverde maar al te graag drie fonkelnieuwe state-of-the-art drukpersen met gerenomeerde Heidelberg®-technologie. ‘s Werelds meest virtuoze en gesofistikeerde persen vind je vlakbij, in Sint-Niklaas. We moeten hen soms smeken om even te stoppen met drukken (de zogenaamde Push-to-Stop technologie of autonoom drukken). In onze pre-press afdeling staat dan weer de Belgische Agfa®-kwaliteit centraal.

Verantwoordelijkheid nemen doen we niet alleen tegenover onze partners: klanten, medewerkers en leveranciers. Ook met onze waardevolle energie, de soms ter discussie staande grondstoffen en het ons allen aanbelangend milieu gaan we bedacht- en duurzaam om. We doen graag beter dan de normen voorschrijven, de certificaten voorbij. De Van Lijsebetten-lat ligt hoog, want ‘standaard’ is voor ons geen uitdaging.

Prikkelend is het voor ons wel om je over de vloer te krijgen. We nemen je graag mee voor een rondleiding in ons industrieel machinepretpark, waar we ons dagelijks vol passie kunnen uitleven. Je moet het echt eens gezien hebben. What you see is what you get. Of om het met de woorden van een klant te zeggen: “Wow, you even get a lot more … than all what you see”.

Wat ook je functie is, inkoper, designbureau of productiebegeleider: we spreken je taal en drukken je job. We beseffen hoe geruststellend het voor je is om ons, in alle stilte, als backup te hebben. Het is een rol die ons zeer goed ligt. Maar we laten graag ook onze stem horen. Bij het leveren van inspiratie, het bedenken van oplossingen en het inzetten van onze ervaring.

Contacteer ons.