Certificaten en garanties

Van Lijsebetten Printing & Packaging streeft naar topkwaliteit als voornaamste doelstelling. Kwaliteitsgarante technologie, kwaliteitsgerichte medewerkers, kwaliteitsvol drukwerk. Deze visie zetten we kracht bij door onze certificaten, normen en garanties.

PAPIER EN KARTON

FSC<font-size=8px>® staat voor Forest Stewardship Council<font-size=8px>®. FSC<font-size=8px>®-certificering geeft de garantie dat producten (papier en karton in ons geval) afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.  Bossen die beheerd worden volgens strenge vereisten worden op onafhankelijke wijze gecontroleerd, waarna de producten die hieruit voortvloeien via controles traceerbaar zijn tot bij de eindklant.

Het PEFC™-certificatiesysteem is een betrouwbaar en transparant systeem om de houtstromen te volgen, van in het bos tot bij de consument. Onafhankelijke certificatie-instellingen voeren de controles uit, zowel in het bos (het beheer van het bos) als bij de bedrijven die het hout verwerken (opslag, verwerking, transport, verkoop).

VERPAKKINGEN

BRC-Packaging (British Retail Consortium) is essentieel voor voedingsbedrijven en hun toeleveranciers. Wie aan deze norm voldoet, kan sterke garanties voorleggen op het vlak van voedselveiligheid, traceerbaarheid en een zeer hoge kwaliteit. In totaal worden meer dan 300 punten van de werking van het bedrijf onder de loep genomen. Niet enkel op papier, maar zeer gedetailleerd op de werkvloer. Enkel wie op minder dan 10 van deze 300 punten een opmerking heeft, krijgt het felbegeerde BRC-Packaging A-statuut.

WORKFLOW

ISO 9001 geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen. Het gaat hier over de kwaliteit van de processen. ISO is erop gericht om het risico op fouten in het proces te minimaliseren.