You are here

Uw partner

 
 
“Handelsdrukwerk, commercieel drukwerk, verpakkingsdrukwerk… bepalen mee het imago en succes van uw onderneming of organisatie. Hiervoor is het essentieel dat u kunt rekenen op een gedreven en betrouwbare partner. Wij willen voor u die partner zijn, efficiënt en milieubewust, in een strikte no-nonsense aanpak."
 
 
ALLES ONDER ÉÉN DAK
Bij Drukkerij Van Lijsebetten geniet u de luxe van een partner die letterlijk alles in eigen huis kan uitvoeren. Onze bedrijfsoppervlakte van 30.000 m2 is dan ook optimaal en uiterst overzichtelijk ingericht voor alle fasen van het productieproces: van prepress over drukken en afwerken tot een uiterst efficiënt stockbeheer

PERFECTIE ALS MAATSTAF
Industrieel bedrijf of groothandel, reclamebureau of grafisch ontwerper, iedereen wordt bij ons op maat bediend. Meer dan zo maar een drukkerij of kartonnage willen wij voor onze klanten een gewaardeerde partner zijn die op elk gebied perfectie als maatstaf hanteert.

OPTIMALE WORKFLOW
Bij Drukkerij Van Lijsebetten denken wij constant na om sneller en efficiënter te produceren. Daarom wordt de workflow voortdurend in vraag gesteld in functie van verbeteringen die de snelheid en productiviteit ten goede komen. Zo kunnen wij nog sneller reageren op uw vraag.

GARANTIES EN CERTIFICATEN
Streven naar (top)kwaliteit was van bij het begin onze voornaamste doelstelling. Kwaliteitsgarante technologie, kwaliteitsgerichte medewerkers, kwaliteitsvol drukwerk… Deze filosofie resulteerde in ons ISO 9001:2008-kwaliteitscertificaat, uw garantie op de beste producten

RESPECT VOOR MENS EN MILIEU
Met de jaren werden wij er ons van bewust dat kwaliteit niet ten koste mag gaan van het milieu. Als onderneming willen wij immers onze verantwoordelijkheid opnemen en bijdragen tot een leefbaar milieu, ook voor de volgende generaties. Daarom behaalden wij een FSC- en PEFC-certificaat, zodat u weet dat het papier en de karton waarop wij drukken, het resultaat is van duurzaam bosbeheer. Voor onze elektriciteitsvoorziening plaatsten wij ook 5.000 zonnepanelen. Zo kunnen wij , zelfs tijdens stroomschaarste, duurzaam blijven produceren.

VOEDSELVEILIGHEID, EEN MUST
Na de implementatie van HACCP binnen ons kwaliteitssysteem zijn wij blijven investeren om onze status als goedgekeurd leverancier voor de voedingsnijverheid verder uit te bouwen. Dit resulteerde uiteindelijk in de toekenning van het BRC-IoP-certificaat categorie 1. Op die manier zijn onze klanten verzekerd van een veilig product in een veilige verpakking.

Meer informatie nodig? Bel ons +32 3 760 18 00