You are here

Prepress

 
“ Onze medewerkers in de prepress-afdeling kennen de knepen van het vak : van lay-out en zetwerk over het inscannen van beelden en fotobewerking tot de uiteindelijke opmaak. Levert u liever zelf uw documenten aan? Ook dat kan!"
 
 
 

GOEDE AFSPRAKEN
In uw belang streven wij steeds een efficiënte workflow na. Volg daarom steeds de instructies op onze website als u materiaal aanlevert. Een login, paswoord of extra informatie nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder. Alvorens te drukken, ontvangt u steeds een impositieproef, hoe uw drukwerk er zal uitzien. Zo kunt u nog correcties of wijzigingen aanbrengen. U kunt de proeven ook als lage resolutie pdf-documenten in uw mailbox ontvangen. Of gebruik maken van onze online RPS-module. Gebruiksvriendelijk, snel en uitgerust met tal van mogelijkheden voor archivering en controle. Wenst u absolute zekerheid over de kleurkwaliteit, kies dan voor een digitale kleurproef. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

CAD-CAM
Onze verpakkingen ontwerpen wij niet zomaar. Stap voor stap worden modellen in overleg met de klant geoptimaliseerd. Dit resulteert in verschillende dummies die ter goedkeuring worden voorgelegd. Na akkoord over het definitieve plottermodel wordt de enkelvoudige mestekening digitaal doorgestuurd voor de opmaak.

ONZE PREPRESS TECHNOLOGIE
Apple Mac Pro - digitale lay-out en opmaak
Heidelberg Printready - commercial workflow
EskoArtwork Nexus - packaging workflow
Heidelberg Signa Station - impositiesoftware
Heidelberg Suprasetter - computer-to-platesysteem
Heidelberg Prepress Interface - CIP3 interface
Epson 7900 - kleurproef
Epson Surecolor T7000 - impositieproef
Océ Arizona 350 XT - groot formaat display graphics

Meer informatie nodig? Bel ons +32 3 760 18 00